2020-03-03 08:14:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Teljesen normális, ha egyedüllétre vágyik

Napi horoszkóp március 2-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

 

A Vénusz egy kvadrátot vet a Szaturnuszra, emiatt magányosnak, depressziósnak érezheti magát. Teljesen normális, ha egyedüllétre vágyik, ez a tranzit gyorsan elmúlik és visszatér minden a megszokott kerékvágásba.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Szaturnusz fényszöge félénkséget, kapcsolati problémákat okozhat a szerelmi életben. Az akadályok többsége saját kishitűsége miatt adódik. Pénzügyileg sem felhőtlen ez a nap.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

 

A Merkúr retrográdja okozhat kellemetlen légúti panaszokat, ráadásul idegességet is jelez. Jó lenne, ha elszámolna tízig, mielőtt válaszol az értelmetlen kérdésekre, amikkel ma minduntalan megtalálják.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

 

Lehet, hogy most olyan munkát is el kell végeznie, amihez nem igazán fűlik a foga. Pénzt kereshetne akár egészségügyi, mentálhigiénés és táplálkozási területen is. Hallgatnia kellene egy barátjára, aki sokkal elfogulatlanabbul látja a helyzetét, mint ön bármikor.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

 

Egy kis akadályba ütközik a munkahelyi terve, melyet gyorsan átvészel, de ha lehet, változtasson rajta, mert elképzelése ilyen formában nem fog sikerülni. Anyagi ügyek miatt érezheti feszültebbnek magát. Ha nem égető a kérdés, inkább próbálja meg elhessegetni magától a gondolatot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók az egészségügyi állapotára kedvezőtlenül hatnak. Számíthat légúti megbetegedésekre, izomfájdalmakra. Ha megteheti, egy pár napot otthon maradhatna. A Vénusz a Kosban az ön nyolcadik sorsterületén lázat is jelenthet.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A partnere viselkedése a mai napon kihúzhatja önnél a gyufát. A legjobb, ha valahol távol vannak egymástól, akkor legalább a nyílt konfliktustól megkímélheti magát. Az is lehet, hogy nem is a kedvese, hanem az anyósa áll a dolog hátterében.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

Amennyiben ön szülő, akkor jól teszi, ha ma megdicséri a gyermekét. Ezzel sokkal nagyobb hatást gyakorol rá, mint ha utasítgatja őt. Valószínűleg valamilyen különleges tehetséggel is bír a gyermeket. Támogassa ebben!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

A lakóhelyét illető gondok nyomaszthatják. Az eddigi nyugodtnak mondható légkört szokatlan idegeskedés, zsongás és civódás válthatja fel. A megoldásra önnek lehetnek a legjobb ötletei. Használja a fantáziáját!


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

Hiába tiltakozik a kapott pluszfeladat ellen, sajnos az a helyzet, hogy ön a legalkalmasabb ember a feladatra. Ne keseregjen miatta, mert most végre bizonyíthat. A Szaturnusz és a Vénusz fényszög egy kisebb anyagi veszteséget jelez, amely önt rosszul érinti, de ne aggódjon, az összeg nem jelentős.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régi barátja segíthet önnek abban, hogy megoldást találjon családi problémájára. Lehetséges, hogy anyagi támogatásra is szorul, de azért is hálás lehet, ha tanácsot, támogatást kap. A lelkierőre van most a leginkább szüksége.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Kisebb hazugságon kapja családtagjait, vagy éppen ön lesz az aki nem mond igazat. Jó lenne mielőbb tisztázni a helyzetet, hogy a dolgok elsimuljanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: